Επίσκεψη Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ στην Ελλάδα

Ο Α/ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συναντήθηκε στο γραφείο του με 5μελή αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Κατάρ, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο ABDULAZIZ YOUSUS AL-NAEMI, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας με σκοπό την μελέτη δυνατοτήτων εκπαίδευσης και συνεκπαίδευσης με μονάδες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων.

Αναμνηστική φωτογραφία του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανάσιου Τσέλιου με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Καταριάνων Αξιωματικών, Ταξίαρχο ABDULAZIZ YOUSUS AL-NAEMI. (Φωτ: ΓΕΣ)

Εν συνεχεία, μετα την συνάντηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ, η 5 μελής αντιπροσωπεία των Καταριανων Αξιωματικών συναντήθηκε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο όπου συζήτησαν  τις δυνατότητες συνεκπαίδευσης με τις μονάδες των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Η συμμετοχή μας σε τέτοια εκπαιδευτικά προγράμματα αποβαίνει στην εδραίωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)
Το Κατάρ, λόγω της σημαντικής γεωπολιτικής θέσης που κατέχει αλλά και των ενεργειακών του πηγών, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Ελλάδα. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.