Φωτογραφία απο την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ στη ΔΑΕ. (Πηγή: ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, υποδέχθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά στους χώρους της ΔΑΕ, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ στη ΔΑΕ. (Πηγή: ΓΕΑ)

Ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε για τρέχοντα θέματα της Διοίκησης και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος της Σχολής Ικάρων, στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών ΠΑ (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ) και στην 123 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (123 ΠΤΕ).

Φωτογραφία απο την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ στη ΔΑΕ. (Πηγή: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: