Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην περιοχή ευθύνης του Δ΄Σώματος Στρατού

Προσωπικό του 23 ΛΜΧ και της 24 ΕΜΑ της XXIII Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, αναπτύσσει πλωτή πεζογέφυρα και φορητή αρματογέφυρα με άρμα LEO 1 Leguan αντίστοιχα, στο στίβο υδάτινων κωλυμάτων που δημιουργήθηκε με σκοπό την ρεαλιστική  εκπαίδευση. (Φωτ: ΓΕΣ)

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Προσωπικό της XXIII ΤΘΤ διασχίζει μία πλωτή πεζογέφυρα στο στίβο υδάτινων κωλυμάτων της Ταξιαρχίας, Ο εν λόγω στίβος κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από το προσωπικό της XXIII ΤΘΤ. (Φωτ: ΓΕΣ)
Το γεφυροφόρο Leo 1 Leguan μεταφέρει γέφυρα μήκους 26 μέτρων και κλάσης MLC 70. (Φωτ:ΓΕΣ)
O Διοικητής της XXIII ΤΘΤ Ταξίαρχος Κυριάκος Δημήτριος παρουσίασε στον Α/ΓΕΣ τα ομοιώματα βλημάτων 120 χιλιοστών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση των αρματιστών της Ταξιαρχίας. (Φωτ: ΓΕΣ)
Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης στην XXIII ΤΘΤ o Α/ΓΕΣ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εργασίες συντήρησης πυροβόλων. (Φωτ: ΓΕΣ)
Ο Α/ΓΕΣ ενημερώνεται για την αποστολή και τις εργασίες ουλαμού συντήρησης, (Φωτ: ΓΕΣ)
Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε και το προσωπικό της προκάλυψης το οποίο περιπολεί κατά μήκος του ποταμού Έβρου. (Φωτ: ΓΕΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.