Προσωπικό του 23 ΛΜΧ και της 24 ΕΜΑ της XXIII Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, αναπτύσσει πλωτή πεζογέφυρα και φορητή αρματογέφυρα με άρμα LEO 1 Leguan αντίστοιχα, στο στίβο υδάτινων κωλυμάτων που δημιουργήθηκε με σκοπό την ρεαλιστική  εκπαίδευση. (Φωτ: ΓΕΣ)

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Προσωπικό της XXIII ΤΘΤ διασχίζει μία πλωτή πεζογέφυρα στο στίβο υδάτινων κωλυμάτων της Ταξιαρχίας, Ο εν λόγω στίβος κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από το προσωπικό της XXIII ΤΘΤ. (Φωτ: ΓΕΣ)

Το γεφυροφόρο Leo 1 Leguan μεταφέρει γέφυρα μήκους 26 μέτρων και κλάσης MLC 70. (Φωτ:ΓΕΣ)

O Διοικητής της XXIII ΤΘΤ Ταξίαρχος Κυριάκος Δημήτριος παρουσίασε στον Α/ΓΕΣ τα ομοιώματα βλημάτων 120 χιλιοστών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση των αρματιστών της Ταξιαρχίας. (Φωτ: ΓΕΣ)

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης στην XXIII ΤΘΤ o Α/ΓΕΣ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εργασίες συντήρησης πυροβόλων. (Φωτ: ΓΕΣ)

Ο Α/ΓΕΣ ενημερώνεται για την αποστολή και τις εργασίες ουλαμού συντήρησης, (Φωτ: ΓΕΣ)

Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε και το προσωπικό της προκάλυψης το οποίο περιπολεί κατά μήκος του ποταμού Έβρου. (Φωτ: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: