Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)

Την Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:

– Στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖΝ – «ΜΟΡΑΒΑΣ»), όπου επισκέφτηκε το Στρατηγείο, τις Μονάδες και τις Ανεξάρτητες Υπομονάδες του Σχηματισμού, στο Βόλο και στη Λάρισα.

– Στον 384 Λόχο Ειδικής Συνθέσεως Υλικού Πολέμου [384 ΛΕΣ (ΥΠ)], στη Λάρισα.

Ο Αρχηγός, περιηγήθηκε στους χώρους και στις εγκαταστάσεις τους και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις τους. Επίσης, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού, αντάλλαξε ευχές και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για το νέο έτος.

Συγχαρητήρια στους Πεζοναύτες μας και το προσωπικό του 384 ΛΕΣ (ΥΠ), που με εξαίρετο ηθικό, αισιοδοξία, υπερηφάνεια και άρτια επαγγελματική κατάρτιση διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

 Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 32 ΤΑΞ ΠΖΝ και στον 384 ΛΕΣ (ΥΠ)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

9 Απαντήσεις

 1. μονάδα φάντασμα στη Λάρισα. τι δουλειά έχουν αυτοί οι ΠΖΝ εκεί, όταν όλοι οι άλλοι είναι Βολο? κλείσιμο χθες και μεταφορά στην έδρα της Τάξης ΠΖΝ.

   1. @ΑΧΕΡΩΝ
    Χωρίς να έχω προκαταλήψεις(επειδή συμμετέχουν σε μικρό αριθμό και στην εκπαίδευση των λεγεωνάριων στην Γαλλική Γουιάνα, η οποία είναι απο τις πιο σκληρές στον κόσμο), θα έλεγα ότι είναι πολιτικό θέμα, συγκεκριμένα εννοώ την συζήτηση για την ισότιμη συμμετοχή των δύο φύλων σε διάφορους τομείς, η αλλιώς «ποσόστωση».

   2. @Πιστολέρο,σου μοιάζουν οἱ δικές μας κυρίες για Commando Guyana?
    Aκόμη,το ότι είναι ΜΟΝΙΜΕΣ,δέν σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με την μελλοντική τους αξιοποίηση;
    @Κλείτος
    Ὡς ανωτέρω.

    1. @ΑΧΕΡΩΝ
     Για μάχημες αμαζόνες στην ζούγκλα της Βραζιλίας(η στο Τζιμπουτί) δεν μου φαίνονται, αλλά και εκείνες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη εκπαίδευση στην ζούγκλα, πήγαιναν για γραφείο, αλλά οι Γάλλοι αν θυμάμαι καλά εκείνη την περίπτωση είχαν ως προυπόθεση, οι κοπελιές που ήθελαν να γίνουν μόνιμες(και ειδικά αξιωματικοί) να περάσουν απο το σχολείο της λεγεώνας στην ζούγκλα. Ασφαλώς και έχω σκεφτεί τι παίζεται στο θέμα στην Ελλάδα(και όχι μόνο, επειδή και οι Γαλλίδες που πέρασαν απο Γουαϊάνα, δεν διέφεραν στην γενική εμφάνιση). Επίσης δεν μου διαφεύγει ότι στις SAS, KSK η Royal Marine Commandos, Delta, και μερικές άλλες ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν υπηρετούν γυναίκες σε πόστα που θα τους έφερναν στην πρώτη γραμμή(με εξαίρεση κάτι Δανέζες που υπηρετούν σε πλοία και συμμετέχουν σε ομάδες εφόδου σε αντιπειρατικές αποστολές, αλλά είναι λίγες).
     Δεν λέω ότι έχεις άδικο, ούτε διαφωνώ, ούτε νομίζω ότι θα συνεχίζουν την σταδιοδρομία τους σε μια εξειδικευμένη μονάδα όπως π.χ. το ΕΤΑ.
     Εκεί που θέλω βα καταλήξω είναι, ότι όλη αυτή η περίπτωση/φάση είναι ένα πολιτικό παιχνίδι, για ψήφους.

   3. Στο 575 ΤΠΝ (Χαλκίδα) που είχα διοικητή τον εικονιζόμενο αξιωματικό που συνοδεύει τον ΑΓΕΣ (ονόματα δεν δίνονται…) είχαμε 2 γυναίκες. Η μία ήταν ΥΠΑΞ νοσηλεύτρια ( νομίζω δεκανέας τότε) και η άλλη επίσης υπαξ (αν θυμάμαι καλά επιλοχίας) τοποθετημένη στο 3ο γραφείο.
    Είχε πλάκα το παράπονο ενός πολύ καλού και διαβασμένου ταγματάρχη που μου έλεγε:
    “Πως γίνεται βρε παιδί μου κάθε φορά που βγαίνουμε άσκηση να έχουν και οι δύο περίοδο…”

 2. 5 τουλάχιστον στρατεύσιμοι στο ραφτάδικο , όταν τους χαιρετά νοιώθει περήφανος ο Α/ΓΕΣ ; όταν την ίδια ώρα άλλοι είναι στα ξερονήσια ; τίποτε τελικά δεν αλλάζει , παχιά λόγια χαιρετούρες και φωτό για το άλμπουμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.