Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ) στο Χαϊδάρι Αττικής, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2017, του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης της ΣΔΒ.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, αναπτύχθηκαν μέσα και συστήματα Διαβιβάσεων και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση τακτικής κίνησης των τμημάτων σε ψηφιακή αμμοδόχο.

Με το πέρας της εκπαίδευσης, ο Αρχηγός σε ομιλία του προς τους νέους Ανθυπολοχαγούς, επεσήμανε τη σπουδαιότητα των συνεχών δοκιμών και της πρακτικής εξάσκησης πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε επιχειρησιακού σχεδίου. Επίσης τόνισε την ανάγκη συνεχούς αυτοβελτίωσης σε όλα τα επίπεδα, καθώς ως νέοι αξιωματικοί αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον του Στρατού Ξηράς και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: