Επίσκεψη Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας σε ΓΕΕΘΑ και ΚΕΤΘ (φωτ)

Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας στην Ελλάδα. (ΓΕΕΘΑ)

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος υποδέχτηκε στο Επιτελείο τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιθουανίας, Αντιστράτηγο Arvydas Pocius, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας μετά από  πρόσκληση του Έλληνα Αρχηγού.

Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Λιθουανός Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Θωμαΐδη, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στην Αυλώνα Αττικής, όπου και ενημερώθηκε για το έργο και τις δυνατότητες του Κέντρου.

Ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων της Λιθουανίας ενημερώνεται από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Θωμαΐδη για το άρμα μάχης Leopard 2 HEL. Η παρουσίαση του άρματος έγινε στην Σχολή Τεθωρακισμένων κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Λιθουανού Στρατηγού στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα (ΓΕΣ)
Στο μουσείο αρμάτων στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Επίσκεψη του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Λιθουανίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΚΑΤΑΡΑ, ΗΑΕ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΛΠ) . ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ… ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΆ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.