Επίσκεψη Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤ (φωτ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤ. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 117 Πτέρυγα Μάχης (117ΠΜ) και το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Δελήμπασης και ο Διοικητής του Κέντρου, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα των Μονάδων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιπτάμενο προσωπικό της 117ΠΜ και του ΚΕΑΤ, στο πλαίσιο του ετήσιου Σεμιναρίου Πτήσης Δι΄ Οργάνων.

Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.