Επίσκεψη Αρχηγόυ ΓΕΣ σε ΜΕΡΥΠ, ΑΔΙΣΠΟ και ΣΔΙΕΠ στη Θεσσαλονίκη (φωτ)

Σπουδαστές της ΑΔΙΣΠΟ. Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 επισκέφθηκε τη σχολή ο Α/ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

Την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, επισκέφτηκε τη Μεραρχία Υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού μετά τη μετεγκατάστασή του από τη Λαμία. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, καθώς και της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών.

ΑΔΙΣΠΟ. (ΓΕΣ)

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Αρχηγός ΓΕΣ μετέβη στον 1° Βρεφονηπιακό Σταθμό Θεσσαλονίκης Γ’ Σώματος Στρατού, στο Στρατόπεδο «Νταλίπη» ο οποίος φιλοξενεί 100 νήπια, ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών.

Ο Α/ΓΕΣ ομιλεί σε ακροατήριο σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ. (ΓΕΣ)
ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)
Ο Α/ΓΕΣ ομιλεί σε σπουδαστές της ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)
Αναμνηστική φωτογραφία του Α/ΓΕΣ με τους σπουδαστές της ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)
ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)
ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)
ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)
ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)
Το κτήριο της ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.