Σπουδαστές της ΑΔΙΣΠΟ. Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 επισκέφθηκε τη σχολή ο Α/ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

Την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, επισκέφτηκε τη Μεραρχία Υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού μετά τη μετεγκατάστασή του από τη Λαμία. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, καθώς και της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών.

ΑΔΙΣΠΟ. (ΓΕΣ)

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Αρχηγός ΓΕΣ μετέβη στον 1° Βρεφονηπιακό Σταθμό Θεσσαλονίκης Γ’ Σώματος Στρατού, στο Στρατόπεδο «Νταλίπη» ο οποίος φιλοξενεί 100 νήπια, ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών.

Ο Α/ΓΕΣ ομιλεί σε ακροατήριο σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ. (ΓΕΣ)

ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)

Ο Α/ΓΕΣ ομιλεί σε σπουδαστές της ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)

Αναμνηστική φωτογραφία του Α/ΓΕΣ με τους σπουδαστές της ΣΔΙΕΠ. (ΓΕΣ)

ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)

ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)

ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)

ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)

Το κτήριο της ΜΕΡΥΠ. (ΓΕΣ)

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: