Επίσκεψη ΓΕΠΣ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη ΓΕΠΣ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Από 24 έως 26 Μαΐου 2016, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα το Στρατηγείο, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων του Σχηματισμού στη Χίο, καθώς και τα Φυλάκια Ψαρών, Οινουσών και Παναγιάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, έλεγχος:

• Της ετοιμότητας του προσωπικού των Φυλακίων του Συμπλέγματος Ψαρών – Οινουσών.
• Των ετοιμοτήτων των Αντιαεροπορικών Μονάδων και Τμημάτων Αμέσου Επεμβάσεως.
• Της λειτουργικότητας των Οπλικών Συστημάτων και Μέσων.

Διαπιστώθηκε η γνώση της αποστολής από το προσωπικό, το υψηλό ηθικό και η λειτουργικότητα των Οπλικών Συστημάτων και Μέσων και η υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Σχηματισμού.

Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό και στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ, παρείχε κατευθύνσεις και οδηγίες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: