Ο Διοικητής Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός και το προσωπικό του Κλιμάκιου Αεροπυρόσβεσης αεροσκαφών της 111 Πτέρυγας Μάχης, φωτογραφίζονται μπροστά από ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, επισκέφθηκε το Κλιμάκιο Αεροπυρόσβεσης αεροσκαφών (Α/Φ) CL-215 καθώς και το Κλιμάκιο Αεροναυαγοσωστικού (Α/Ν) ελικοπτέρου (Ε/Π) ΑΒ-205, τα οποία εδρεύουν στην 111 Πτέρυγα Μάχης (111ΠΜ).

Επίσκεψη Διοικητή Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης στα Κλιμάκια Αεροσκαφών Αεροπυρόσβεσης και Α/Ν Ελικοπτέρου της 111 Πτέρυγας Μάχης, Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Τον κ. Δ/ΔΑΥ υποδέχθηκαν, ο Διοικητής της 111ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας και ο Διοικητής του Κλιμακίου Αεροπυρόσβεσης, Επισμηναγός (Ι) Δημήτριος Χρυσικός.

Νυχτερινή φωτογραφία του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο κ. Δ/ΔΑΥ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα πληρώματα των Πυροσβεστικών Α/Φ και του Ε/Π Έρευνας – Διάσωσης για την κρισιμότητα της αποστολής τους και να τους δώσει κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους.

Ο Δ/ΔΑΥ αποβιβάζεται από αεροσκάφος C-215 μετά την συμμετοχή του σε αεροπυρόσβεση στη περιοχή της Ασπροβάλτας του Νομού Θεσσαλονίκης. (Φωτ: ΓΕΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε αποστολή αεροπυρόσβεσης στην περιοχή της Ασπροβάλτας του Νομού Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχε ο κ. Δ/ΔΑΥ διαπιστώνοντας την υψηλή ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό των ιπταμένων πληρωμάτων και του προσωπικού εδάφους.

Ο Δ/ΔΑΥ μαζι με τους ιπτάμενους που συμμετείχαν στην αεροπυρόσβεση. (Φωτ: ΓΕΑ)

Αναμνηστική φωτογραφία του Δ/ΔΑΥ μαζι με τους ιπτάμενους που πραγματοποίησαν την αεροπυρόσβεση και τον Διοικητή του Κλιμακίου Αεροπυρόσβεσης. (Φωτ: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: