Σε πτήση αεροπυρόσβεσης ο Διοικητής ΔΑΥ, επίσκεφθηκε τα Κλιμάκια της 111 Πτέρυγας Μάχης

Ο Διοικητής Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός και το προσωπικό του Κλιμάκιου Αεροπυρόσβεσης αεροσκαφών της 111 Πτέρυγας Μάχης, φωτογραφίζονται μπροστά από ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, επισκέφθηκε το Κλιμάκιο Αεροπυρόσβεσης αεροσκαφών (Α/Φ) CL-215 καθώς και το Κλιμάκιο Αεροναυαγοσωστικού (Α/Ν) ελικοπτέρου (Ε/Π) ΑΒ-205, τα οποία εδρεύουν στην 111 Πτέρυγα Μάχης (111ΠΜ).

Επίσκεψη Διοικητή Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης στα Κλιμάκια Αεροσκαφών Αεροπυρόσβεσης και Α/Ν Ελικοπτέρου της 111 Πτέρυγας Μάχης, Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου. (Φωτ: ΓΕΑ)

Τον κ. Δ/ΔΑΥ υποδέχθηκαν, ο Διοικητής της 111ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας και ο Διοικητής του Κλιμακίου Αεροπυρόσβεσης, Επισμηναγός (Ι) Δημήτριος Χρυσικός.

Νυχτερινή φωτογραφία του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215. (Φωτ: ΓΕΑ)

Ο κ. Δ/ΔΑΥ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα πληρώματα των Πυροσβεστικών Α/Φ και του Ε/Π Έρευνας – Διάσωσης για την κρισιμότητα της αποστολής τους και να τους δώσει κατευθυντήριες οδηγίες σε θέματα Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους.

Ο Δ/ΔΑΥ αποβιβάζεται από αεροσκάφος C-215 μετά την συμμετοχή του σε αεροπυρόσβεση στη περιοχή της Ασπροβάλτας του Νομού Θεσσαλονίκης. (Φωτ: ΓΕΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε αποστολή αεροπυρόσβεσης στην περιοχή της Ασπροβάλτας του Νομού Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχε ο κ. Δ/ΔΑΥ διαπιστώνοντας την υψηλή ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό των ιπταμένων πληρωμάτων και του προσωπικού εδάφους.

Ο Δ/ΔΑΥ μαζι με τους ιπτάμενους που συμμετείχαν στην αεροπυρόσβεση. (Φωτ: ΓΕΑ)
Αναμνηστική φωτογραφία του Δ/ΔΑΥ μαζι με τους ιπτάμενους που πραγματοποίησαν την αεροπυρόσβεση και τον Διοικητή του Κλιμακίου Αεροπυρόσβεσης. (Φωτ: ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.