Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 ο Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης της Επιχείρησης United Nations Interim Force ιn Lebanon (Maritime Task Force) (MTF UNIFIL) Υποναύαρχος Sergio Fernando de Amaral Chaves Jr. του Πολεμικού Ναυτικού της Βραζιλίας, επισκέφθηκε την πυραυλάκατο Ντεγιάννης εν όρμω Λεμεσού.

Η πυραυλάκατος Ντεγιάννης συμμετέχει στην εν λόγω διεθνή ναυτική δύναμη η οποία συγκροτήθηκε το 2006, μετά από σχετική απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και έχει ως αποστολή την εκτέλεση επιχειρήσεων θαλασσίου ελέγχου για την απαγόρευση διακίνησης παρανόμου οπλισμού και συναφών υλικών από και προς το Λίβανο.

Η Ελλάδα συμμετέχει ανελλιπώς με ναυτικές μονάδες της από το 2006.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: