Επίσκεψη επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Ο Επιθεωρητής των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκε την Ελλάδα. (ΓΕΕΘΑ)

Από 24 έως 27 Ιανουαρίου 2016, ο Επιθεωρητής των Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Piotr Patalong, επισκέφθηκε την χώρα μας στο πλαίσιο ανταπόδοσης αντίστοιχης επίσκεψης του Διοικητού Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ, το έτος 2014, στην Πολωνία, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των ΕΔ των δύο χωρών σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας έγινε δεκτός από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Παρασχόπουλο και πραγματοποίησε επισκέψεις σε Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων της ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ και της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Αρχηγείου Στόλου.Επίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕπίσκεψη Επιθεωρητού Πολωνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.