Φωτογραφία από την επίσκεψη του κ. Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) στη Σχολή Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα. (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Γκίνης, επισκέφθηκε την Σχολή Πεζικού (ΣΠΖ) στη Χαλκίδα και την Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στον Αυλώνα, όπου ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τους Σπουδαστές και την εκπαίδευση τους.

Φωτογραφία από την επίσκεψη του κ. Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Η επίσκεψη του κ. Αρχηγού ΓΕΣ πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας για πρώτη φορά, του Ενοποιημένου Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Αξιωματικών Όπλων – Σωμάτων, στο οποίο φοιτούν Αξιωματικοί στο βαθμό του Λοχαγού, στη ΣΠΖ και των Ενοποιημένων Σχολείων Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών, στη ΣΤΘ.

 

 

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: