Επίσκεψη σπουδαστών της Σχολής Εθνικής Άμυνας στο ΑΤΑ και στο ΕΚΑΕ

Σπουδαστές της ΣΕΘΑ στο ΑΤΑ. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Tην Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, υποδέχθηκε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στη Λάρισα, τον Διοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπαρκούτη και τους σπουδαστές της 66ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΑ, στo πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Σπουδαστές της ΣΕΘΑ στο ΕΚΑΕ. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα της Τακτικής Αεροπορίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του και ενημερώθηκαν για τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Ο Διοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Μπαρκούτης παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση. (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)
 της 66ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΑ στο ΑΤΑ και στο ΕΚΑΕ

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8271
Copyright © Πολεμική Αεροπορία

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.