Επίσκεψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013, οι μαθητές της 4ης Τάξης, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στη Λάρισα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.

H Σχολή Ναυτικών Δοκίμων επισκέφτηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (Πηγή: ΓΕΑ)

Τους Ναυτικούς Δόκιμους και τους συνοδούς Αξιωματικούς τους, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Α΄ Κλάδου, Ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές ενημερώθηκαν από αρμόδιους επιτελείς του ΑΤΑ, σχετικά με την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου και των Μονάδων υπαγωγής του.

Επίσκεψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), την 110 Πτέρυγα Μάχης (110 ΠΜ) και την 140 Σμηναρχία Επιχειρησιακών Πληροφοριών Ηλεκτρονικού Πολέμου (140 ΣΕΠΗΠ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.