Στη φωτογραφία ο Εσθονός Αρχηγός επάνω σε ένα άρμα Leopard 2 HEL μαζί με το Διοικητή της ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Εσθονίας, Υποστράτηγος κ. Riho TERRAS, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Στρατόπεδο “Επιλάρχου Γεωργίου Μελίδη” στον Αυλώνα Αττικής, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ΚΕΤΘ και της Σχολής Τεθωρακισμένων, περιήγηση στο Μουσείο Αρμάτων, στους χώρους του πολεμικού παιγνίου «ΙΑΝΟΣ» και στους εξομοιωτές αρμάτων του Κέντρου Εξομοιωτών (ΚΕΞ), ενώ έγινε ενημέρωση για το αρματικό δυναμικό του Στρατού Ξηράς με την επίδειξη στατικών αρμάτων.

Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη του Αρχηγού ΕΔ της Εσθονίας στο ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: