Επίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου, τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ και κλιμάκιο Αξιωματικών, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μονάδες και Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ σε Ρω, Στρογγύλη, Μεγίστη, Κάρπαθο και Σύμη, όπου επιθεώρησε την ετοιμότητα των τμημάτων και έδωσε οδηγίες στο προσωπικό.Επίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕΕπίσκεψη Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: