Επίσκεψη του Διοικητή της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας SEEBRIG στην 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ

Την περίοδο αυτή Διοικητής της Ταξιαρχίας είναι ο τούρκος Ταξίαρχος Numan Υediyldiz, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 20 Αυγούστου 2015. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, ο Διοικητής της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιανατολικής Ευρώπης (South – Eastern Europe Brigade – SEEBRIG), όπου συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ παρέχει υποστήριξη φιλοξενούντος έθνους στην SEEBRIG, το Στρατηγείο της οποίας εδρεύει στον Τύρναβο από τον Ιούνιο 2011 όπου προβλέπεται να παραμείνει μέχρι το 2017 και στη συνέχεια θα μετεγκατασταθεί στη Βουλγαρία.

Η έδρα του Στρατηγείου καθώς και η Διοίκηση της Ταξιαρχίας εναλλάσσονται κυκλικά μεταξύ των κρατών – μελών της (Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία και Τουρκία).

Την περίοδο αυτή Διοικητής της Ταξιαρχίας είναι ο τούρκος Ταξίαρχος Numan Υediyldiz, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 20 Αυγούστου 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.