Επίσκεψη τριάντα έξι Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Κίνας στην Αστυνομική Ακαδημία στους Θρακομακεδόνες

Εκπαιδευτική επίσκεψη τριάντα έξι (36) Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας στην Αστυνομική Ακαδημία, όπου ενημερώθηκαν σε θέματα τρομοκρατίας. (Ελληνική Αστυνομία)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 εκπαιδευτική επίσκεψη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στους Θρακομακεδόνες, τριάντα έξι (36) Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας, όπου ενημερώθηκαν σε θέματα τρομοκρατίας.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε με μέριμνα της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική και τη διεθνή τρομοκρατία, καθώς και θέματα εκπαίδευσης στον τομέα αυτό.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ έγινε ενημέρωση στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά περίπτωση και στην ανάπτυξη συνεργασιών με άλλα Κράτη στους τομείς αυτούς.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, οι Διοικητές των Σχολών Αξιωματικών, Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και Εθνικής Ασφάλειας, καθώς και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Στην τελετή λήξης της εκπαιδευτικής επίσκεψης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας αντάλλαξε με τον επικεφαλής της αποστολής Υποστράτηγο Sun Hong, εθιμοτυπικά δώρα.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.