Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων. (ΓΕΝ)

Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων. (ΓΕΝ)

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στο πλαίσιο της επιβράβευσης και της ανάδειξης της αριστείας και των εξαίρετων πράξεων από τα στελέχη του, καθιερώνει τη δημοσιοποίησή τους στην ιστοσελίδα του ΠΝ ως ελάχιστη αναγνώριση στο πρόσωπο τους, καθόσον η απόδοση τους υπερβαίνει το καλώς εννοούμενο καθήκον με τον τίτλο “Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων”.

Με την ευρεία ανάδειξη των προτύπων επιδιώκεται όχι μόνο η ηθική αμοιβή του εκάστοτε στελέχους και η καταξίωσή του πέραν του στενού επαγγελματικού του κύκλου, αλλά και η παροχή επιπλέον κινήτρων στο προσωπικό του ΠΝ για επιδίωξη της αριστείας και την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθιερώνεται συμπληρωματικά προς τις ήδη υφιστάμενες διαδικασίες αξιολόγησης και επιβράβευσης και δεν περιορίζεται σε κατηγορίες στελεχών και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας αποδίδεται η “Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων” στο Σημαιοφόρο (Ε) Διονύσιο Αθανασίου ΠΝ διότι εκπόνησε τεχνική μελέτη που αφορά στην βελτιστοποίηση διαδικασιών συντήρησης και λειτουργίας κυρίων μηχανών πολεμικών πλοίων η οποία και δοκιμάστηκε επιτυχώς με σημαντικό επιχειρησιακό αλλά και οικονομικό όφελος για το ΠΝ συμβάλλοντας στη διατήρηση ετοιμότητας-διαθεσιμότητας των μονάδων του.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: