Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της Ισπανίας

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της Ισπανίας. (ΓΕΑ)

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε, στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σμηναγού (Ι) Αθανάσιου Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο αεροπορικό δυστύχημα της 26ης Ιανουαρίου 2015.

Στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη των οικογενειών των πεσόντων, ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης, αντιπροσωπεία της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της 341 Μοίρας και της 330 Μοίρας, η οποία συμμετέχει στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2015 του Tactical Leadership Programme (TLP).Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της ΙσπανίαςΕπιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της ΙσπανίαςΕπιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της ΙσπανίαςΕπιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της ΙσπανίαςΕπιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Πεσόντων της 341 Μοίρας στο Albacete της Ισπανίας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.