Επισκέψεις νεοτοποθετηθέντων στελεχών ΚΣΕΔ στις μονάδες Ναυτικού, Αεροπορίας, Αστυνομίας και Λιμενικού

Το προσωπικό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης (ΚΣΕΔ) πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, μέσα στο πλαίσιο της αρχικής εκπαίδευσης των νεοτοποθετηθέντων στελεχών, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις σε πλωτά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας και της Διοίκησης Ναυτικού, καθώς και σε πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και της 460 Μοίρας Έρευνας Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας.

Σκοπός των επισκέψεων ήταν, τόσο η ενημέρωση των στελεχών του ΚΣΕΔ για τις δυνατότητες των Μέσων, όσο και η διατήρηση του ενιαίου πνεύματος στις κρατικές υπηρεσίες που απαρτίζουν το Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας, γενικότερα.
Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.Ενημερωτικές επισκέψεις προσωπικού του ΚΣΕΔ στις Μονάδες που συμμετέχουν στο Σύστημα Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.