Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων ηλεκτρονικού πολέμου του 2ου ΣΕΗΠΠΕΠ της ΑΣΔΕΝ (φωτ)

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων του 2ου Συγκροτήματος Επικοινωνιών Ηλεκτρονικού Πολέμου Πληροφορικής και Επιτήρησης (ΣΕΗΠΠΕΠ), σε αντικείμενα συγκρότησης, μετακίνησης, ανάπτυξης και λειτουργίας των επικοινωνιών για την υποστήριξη του Εναλλακτικού και του Τακτικού Στρατηγείου της ΑΣΔΕΝ.

Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ, με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, υποστηρίζει την ΑΣΔΕΝ εξασφαλίζοντας ασφαλείς και αξιόπιστες επικοινωνίες φωνής, δεδομένων και εικόνας μεταξύ του Στρατηγείου της και των Σχηματισμών της, διαθέτοντας ετοιμότητα για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Πολέμου και συμβάλλοντας στην επιτήρηση και αναγνώριση της περιοχής των επιχειρήσεων με τη μεταφορά εικόνας, σε πραγματικό χρόνο, από ειδικές κάμερες, ραδιοεντοπιστές και Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα.

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.