Ετήσια σύσκεψη Πολεμικής Αεροπορίας και Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας στην 120ΠΕΑ

6η Ετήσια Σύσκεψη Αντιπροσωπειών της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας στην 120ΠΕΑ. (ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), η 6η Ετήσια Σύσκεψη Αντιπροσωπειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και της αντίστοιχης ιταλικής (ITAF).

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας εκπαίδευσης Ιπταμένων, μεταξύ των δύο χωρών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την ΠΑ εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης και της 120ΠΕΑ, ενώ από την ITAF εκπρόσωποι της αντίστοιχης Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (Air Training and Education Command), της 61ης Flight Training Wing “STORMO”, που εδρεύει στο Αεροδρόμιο Lecce καθώς και ο Αρχαιότερος Εθνικός Αντιπρόσωπος της (Senior National Representative), στη χώρα μας.

6η Ετήσια Σύσκεψη Αντιπροσωπειών της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας στην 120ΠΕΑ. (ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.