Ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφοριακή Αγωγή» στην ΣΠΖ

Ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφοριακή Αγωγή» στην ΣΠΖ. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού στην Χαλκίδα, ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφοριακή Αγωγή». Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιελάμβανε τις παρακάτω εισηγήσεις:

α. «Οδήγηση και Τροχαία Ατυχήματα: H Ψυχολογική Παράμετρος», με ομιλητή το Σμηναγό (ΥΙ) Γ. Πασχαλάκη, Ψυχίατρο, Τμηματάρχη του Τμήματος Θεραπείας – Αποκατάστασης του Διακλαδικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΚΨΥΕΔ/414 ΣΝΕΝ).

β. «Το Τροχαίο Ατύχημα: Πρόληψη – Αίτια – Συνέπειες», με ομιλητή τον Υπαστυνόμο Β’ Ι. Μαραγιάννη του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας.

γ. «Τα τροχαία ατυχήματα στο Στρατό Ξηράς», με ομιλητή τον Ταξχο Γεώργιο Καϊμακτσή, Δντή του Γραφείου Ασφάλειας Πτήσεων – Εδάφους της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού (ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ΓΑΠΕ).

δ. «Το Τροχαίο Ατύχημα – Ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β.» (Ανταπόκριση – Ασφαλής Διακομιδή – Επιχειρησιακή Επέμβαση), με ομιλητή τον ιατρό κ. Πριόνα Γεώργιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

ε. «Το Τροχαίο Ατύχημα – Ο ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας», με ομιλητή τον Πυραγό Μπασδέκη Γεώργιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

στ. «Δίκαιο αστικής ευθύνης από τροχαία ατυχήματα – Αποζημιώσεις», με ομιλητή τον κ. Τρίκκα Γρηγόριο, Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Την ημερίδα παρακολούθησε το σύνολο του στρατιωτικού (μόνιμου και εκπαιδευόμενου) και πολιτικού προσωπικού της Σχολής, καθώς εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης της Χαλκίδας.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της ημερίδας, οργανώθηκε ξενάγηση στην Αίθουσα Τιμών και στο Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.