Ημερίδα στη Σχολή Πεζικού θέμα «Πεζικό, ο Κυρίαρχος του Πεδίου της Μάχης»

Ημερίδα στη Σχολή Πεζικού. (ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, διεξήχθη στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, Ημερίδα με θέμα «Πεζικό, ο Κυρίαρχος του Πεδίου της Μάχης», με σκοπό την ανάδειξη της διαχρονικής προσφοράς του όπλου του Πεζικού στους αγώνες του Έθνους μας καθώς και την παρουσίαση προτύπων, προτάσεων και ιδεών αναβάθμισης και εξέλιξής του από ομιλητές-διαλέκτες εγνωσμένου κύρους με εμπειρία στο όπλο.

Ημερίδα στη Σχολή Πεζικού. (ΓΕΣ)

Την Ημερίδα παρακολούθησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Πέτρος Γεωργίου, ο Διοικητής της ΣΕΘΑ Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού Υποστράτηγος κ. Απόστολος Κωστόπουλος, αντιπροσωπεία στελεχών από το ΓΕΣ, τη ΣΕΘΑ και τη ΣΣΕ, οι εκπαιδευόμενοι των λειτουργούντων σχολείων της ΣΠΖ (Ενιαίο Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών, Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών), καθώς και οι πολιτικές αρχές του Νομού.

Ημερίδα στη Σχολή Πεζικού. (ΓΕΣ)
Ημερίδα στη Σχολή Πεζικού. (ΓΕΣ)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.