Ην. Βασίλειο: Παραλαβή εξομοιωτών για την εκπαίδευση των JTAC και FTS

Πρόσφατα η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems, ως ο κύριος εργολάβος, μαζί με την επιχείρηση QuantaDyn, ολοκλήρωσε την παράδοση, στον βρετανικό Στρατό, ενός φορητού εξομοιωτή Εγγύς Αεροπορικής Υποστήριξης (CAS) και κοινών πυρών. Κατασκευασμένος ως μια ειδική λύση για να ικανοποιήσει μια απαίτηση, πλέον ο Φορητός Εξομοιωτής Κοινών Πυρών (JFMT) είναι στην ενεργό υπηρεσία με τους προωθημένους ελεγκτές (JTAC) και τις ομάδες πυρών υποστήριξης (FST) της 1ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού.

Ο JFMT έλαβε με επιτυχία πιστοποίηση απο το Κοινό Οργανισμό Εδάφους Αέρος του Ηνωμένου Βασιλείου (JALO) τον Αύγουστο του 2018, ανταποκρινόμενος σε όλες τις απαιτήσεις του NATO και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) για την παράδοση εξομοιωμένης εκπαίδευσης CAS. Ο JMFT πιστοποιήθηκε για την εξομοίωση όλων των ελέγχων που είναι εφικτοί σήμερα (τύποι 1,2 και 3, βίντεο πλήρους κίνησης, περιστροφική πτέρυγα, νύχτα/IR, προκεχωρημένος παρατηρητής και κατάδειξη στόχου με λέιζερ).

Ενώ είναι διαθέσιμο προς πώληση ως ένα αυτόνομο σύστημα, σε αυτήν την σύμβαση το JMFT παρέχεται σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο, όλα τα συστήματα περιέχονται μέσα σε ένα ρυμουλκούμενο όχημα 20 ποδών ικανό να αναπτυχθεί και ρυμουλκηθεί από οχήματα μέσα σε μικρά χρονικά πλαίσια. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν εκπαιδευτικό σταθμό, έναν σταθμό εκπαιδευτή/χείριστη (IOS) και έναν σταθμό κονσόλας πιλότου.

Η εικόνα παρέχεται μέσω μιας διαμόρφωσης θόλου υψηλής ανάλυσης συζευγμένη με μια πανίσχυρη και διαισθητική εφαρμογή Δυνάμεων Παραγόμενων από Υπολογιστή (CGF) και Ημιαυτόνομων Δυνάμεων (SAF).

Η παραγωγή της εικόνας είναι πολυφασματική και επιτρέπει την χρήση των υπηρεσιακών Διόπτρων Νυχτερινής Όρασης σε συνδυασμό με εύρος προσομοιωμένου εξοπλισμού, όπως καταδείκτες λέιζερ, ασυρμάτους και μονόκυαλα παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους υψηλής πιστότητας εκπαίδευση φιλοσοφίας “εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις”.

Απόδοση/Μετάφραση απο το ArmyRecognition.Com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.