Το υπουργείο άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου όρισε μια ομάδα συνεργατών υπό τη διοίκηση της “BAE Systems” για την παροχή του “Type 45 Power Improvement Project (PIP)”.

H BAE Systems ενώθηκε με τον ειδικό ναυπήγησης και μετατροπής “Cammell Laird” και τον ειδικό τεχνικής υποστήριξης και ναυτικών μελετών “BMT” για να κερδίσει την σύμβαση, και την 21η Μαρτίου υπέγραψε την ανάθεση επί του αντιτορπιλικού “HMS Diamond” μαζί με αντιπρόσωπους του Βασιλικού Ναυτικού και του υπουργείου άμυνας για να γιορτάσουν την συμμαχία μεταξύ των εταιρειών.

Το έργο θα βελτιώσει την ανθεκτικότητα των συστημάτων πρόωσης και ηλεκτρικής ενεργείας των αντιτορπιλικών “Type 45” του Βασιλικού Ναυτικού με την αντικατάσταση των υφιστάμενων πετρελαιοκινητήρων, εγκαθιστώντας έναν επιπρόσθετο πετρελαιοκινητήρα και τροποποιώντας το σύστημα υψηλής τάσης σε κάθε πλοίο. Η συμμαχία βασίζεται στην εμπειρία κάθε μέλους σε όλους τους εμπορικούς και αμυντικούς τομείς, και λαμβάνει υπόψιν την αποδεδειγμένη ικανότητα ισχύος και πρόωσης και την περισσότερο από τριάντα χρόνια μοναδική εμπειρία σχεδίασης, κατασκευής και υποστήριξης του “Type 45”.

Ο σκοπός του διαγωνισμού “PIP” ήταν να χωριστεί σε δύο παρτίδες, που περιλαμβάνουν την κύρια προμήθεια, σχεδίαση και ενσωμάτωση της λύσης και την επιτόπια τοποθέτηση και αντικατάσταση του εξοπλισμού πάνω στα πλοία “Type 45”.

Ο στόλος πλοίων “Type 45” υποστηρίζεται στην χώρα αλλά και διεθνώς από την “BAE Systems”. Τα αντιτορπιλικά “Type 45” είναι τα πιο σύγχρονα πλοία αεράμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και επιλύοντας τα θέματα ενέργειας και πρόωσης θα παρασχεθεί η δυνατότητα στο Βασιλικό Ναυτικό να πραγματοποιεί το πλήρες φάσμα των επιχειρήσεων για την προστασία των συμφερόντων του Ην. Βασιλείου και του NATO οπουδήποτε σε όλον τον κόσμο, με αυτοπεποίθηση στα συστήματα ενεργείας και πρόωσης.

Πηγη: BAE Systems

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: