Ετήσια έκθεση σχετική με τις χειρότερες δουλείες κατέταξε τους εθελοντές στρατιώτες του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) ως την τετάρτη χειρότερη εργασία σε όλη την χώρα – μια θέση πιο ψηλά από πέρυσι.

Η CarrerCast τοποθέτησε τους εθελοντές στρατιώτες μπροστά από τους δημοσιογράφους εφημερίδων, εκφωνητές και υλοτόμους στην λίστα του 2017, των οποίων ο παράγοντας είναι ο μισθός, οι ώρες, το εργασιακό περιβάλλον και πολλαπλά άλλα στοιχεία.

Πέρυσι, ο ιστότοπος καριέρας κατέταξε το εθελοντικό προσωπικό ως την πέμπτη χειρότερη δουλειά, μια θέση που το 2017 καταλήφθηκε από τους εργαζόμενους στην καταπολέμηση των επιβλαβών εντόμων. Οι στρατιώτες γλίστρησαν πίσω από τους υπεύθυνους μουσικής ψυχαγωγίας (DJ), οι οποίοι κατατάχθηκαν από την τέταρτη πιο χειρότερη δουλειά το 2016 στην έκτη θέση στην αντιστροφή μέτρηση αυτής της χρονιάς.

Σκέφτεσαι να γίνεις αξιωματικός για να βελτιώσεις την μοίρα σου; Το CarrerCast κατατάσσει τον “στρατηγό” ως την 170η καλύτερη εργασία ανάμεσα σε 200 καταγεγραμμένες δουλείες, παρά τον μέσο μισθό περισσοτέρων από 200000 δολαρίων.

Τα οικονομικά μεγέθη ίσως να είναι αντικείμενο ερμηνείας: Η έκθεση τοποθετεί τους εθελοντές στρατιώτες με μέσο μισθό τα 27,936$ μέσα στο 2017, κάτω από τον περυσινό 45,374$. Η μόνη αλλαγή στον βασικό μισθό αυτή την περίοδο ήταν η αύξηση του 2,1 τοις εκατό που νομοθετήθηκε το Δεκέμβριο, αν και άλλοι παράγοντες όπως ο συνολικός χρόνος σε υπηρεσία ίσως να επηρεάζουν σε μικρό βαθμό το μέσο όρο μισθοδοσίας.

Εκτός από τα χρήματα, το πιο πιθανό κριτήριο για την χαμηλή θέση είναι τα επίπεδα άγχους: Οι εθελοντές στρατιώτες κατατάχθηκαν δεύτεροι στην λίστα των πιο αγχωτικών εργασιών για το 2016, μόλις λίγο πιο μπροστά από τους στρατηγούς. Οι πυροσβεστήρες κατέλαβαν την κορυφαία θέση στην λίστα, και κατατάχθηκαν όγδοοι στην λίστα με τις χειρότερες δουλείες για το 2017.

Η έρευνα κατέταξε τους δημοσιογράφους εφημερίδων ως την χειρότερη δουλειά για τρίτη συνεχόμενη χρόνια. Οι υλοτόμοι κατείχαν αυτόν τον τίτλο το 2014.

Kevin Lilley

Απόδοση/Μετάφραση από το Militarytimes.Com για την Προέλαση.

One Response

  1. Jerry

    Τώρα κλαίω από τα γέλια!!!!

    Οι πυροσβεστήρες κατέλαβαν την κορυφαία θέση στην λίστα

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: