Η Cubic Global Defense (CGD), το επιχειρηματικό τμήμα της επιχείρησης Cubic, ανέλαβε σύμβαση από την Lockheed Martin για να παραδώσει το τελευταίας γενιάς Εκπαιδευτικό Σύστημα Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ACTS) για το στελθ μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II.

Η Cubic προγραμματίζει να παραδώσει περισσότερα από 500 εκπαιδευτικά υποσυστήματα F-35 κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο των παρτίδων παραγωγής 12-14 του Lockheed Martin F-35.

Το ACTS για το F-35 περιλαμβάνει το Εκπαιδευτικό Σύστημα Μάχης P5 (P5CTS) σε διαμόρφωση Εσωτερικού Υποσυστήματος (IS) και το λογισμικό εδάφους P5. Το P5CTS ειναι μια λύση ατρακτιδίου που αναμεταδίδει Χρόνο, Χώρο και Θέση σε Πληροφορίες (TSPI) μεταξύ των συμμετεχόντων αεροσκαφών κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων. To P5CTS επιτρέπει την -σε πραγματικό χρόνο- ζωντανή επιτήρηση και καταγραφή των στοιχείων αποστολής των εκπαιδευτικών σεναρίων αέρος-αέρος, αέρος-εδάφους και εδάφους-αέρος για αναλύσεις μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Ωστόσο, σε αντίθεση με το προηγούμενο ατρακτίδιο P5 που μεταφέρονταν κάτω απο το φτερό, το Εσωτερικό Υποσύστημα στο F-35 τοποθετείται μέσα στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

“Τα πληρώματα αεροσκαφών πέμπτης γενιάς απαιτούν ένα σύνθετο εκπαιδευτικό σενάριο ώστε να τους προετοιμάσει για τις πολεμικές επιχειρήσεις σε αμφισβητούμενα περιβάλλοντα,” δήλωσε ο Ντειβ Μπάς, πρόεδρος της Cubic Global Defense. “Με αυτό το επόμενης γενιάς εκπαιδευτικό σύστημα αεροπορικών επιχειρήσεων, οι πιλότοι του F-35 μπορουν να παραλάβουν όχι μόνο ένα αποκλειστικό εκπαιδευτικό σύστημα για την ακριβή συλλογή εκπαιδευτικών στοιχείων άλλα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν με αεροσκάφη τετάρτης γενιάς που μεταφέρουν την εκδοσή του P5 Εκπαιδευτικού Συστήματος Αεροπορικών Επιχειρήσεων κάτω από τα φτερά τους.”

Τα Εκπαιδευτικά Υποσυστήματα F-35 θα παραδοθούν στις παρτίδες 12-14 και θα προστεθούν στις περισσότερες από 500 μονάδες χαμηλού ρυθμού αρχικής παραγωγής (LRIP) που θα έχουν παραδοθεί από από την Cubic πριν την έναρξη παραγωγής της παρτίδας 12.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: