ΗΠΑ: Ο Στρατός θέλει το πανεπιστήμιο MTU να προσφέρει υποστήριξη στην ενίσχυση των επιγείων οχημάτων

Το “κρεμμύδι” της ολοκληρωμένης επιβιωσημότητας των χερσαίων οχημάτων των ΗΠΑ.

Στην προσπάθεια του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) για την καλύτερη προστασία των στρατιωτών του που ειναι στο εσωτερικό των οχημάτων από φάσμα απειλών, η υπηρεσία επιθυμεί τη συνεχιζόμενη συνεργασία με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν (MTU) πάνω στην εξέλιξη των τεχνολογιών Προστασίας και Επιβιωσιμότητας Επιγείων Οχημάτων (GVSP).

“Το MTU είναι η μοναδική γνωστή πηγή με αυτή την ικανότητα, καθώς συγκεντρώνει μια σημαντική και μοναδική βάση γνώσεων στην έρευνα στρατιωτικών τεχνολογίων GVSP και η υφιστάμενη δημόσια σύμβαση θα στηριχθεί σε αυτή την συσσωρευμένη γνώση,” έγραψε ο Στρατός των ΗΠΑ την 21η Δεκεμβρίου στην ανακοίνωση που δημοσίευσε στον ιστότοπο των Ομοσπονδιακών Επιχειρηματικών Ευκαιρείων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατός θέλει από το MTU να συνεχίζει να παρέχει βοήθεια μέσω της έρευνας, εξέλιξής, δοκιμής και αξιολόγησης σειράς τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένων: Εντοπισμού Απειλών Οχημάτων Μάχης και εξουδετέρωση, Εκκαθάριση Δρομολογίου, Επιβίωση Προσωπικού και Οχήματος για Ερπυστριοφόρα και Τροχοφόρα Τακτικά Επίγεια Οχήματα, Γεφύρωση και Διέλευση Κωλυμάτων, Μη Επανδρωμένες Εφαρμογές και Εμπόδια, και τον σχεδιασμό, την ανάλυση και δοκιμή ικανότητας επιβίωσης, τη διασφάλιση κινητικότητας και την υποστήριξη ελιγμών των λύσεων υλικού.

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.