Η Λοκχιντ Μαρτιν ανακοίνωσε ότι καθοδηγούμενη με λέιζερ βόμβα (LGB) Επαυξημένης Διπλής Λειτουργίας θα λάβει την επωνυμία “Paragon”. Η βόμβα άμεσης προσβολής Paragon είναι μια οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση στα σημερινά πυρομαχικά διπλής λειτουργίας, δήλωσε η εταιρεία την 2α Μαρτίου 2017.

“Η Paragon αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός μοντέλου αριστείας και αντικατοπτρίζει την επίδοση και ικανότητα του συστήματος”, είπε ο Τζοι Σερα, διευθυντής των Καθοδηγούμενων Συστημάτων Ακριβείας στην Λοκχιντ Μαρτιν Πύραυλοι και Συστήματα Πυρός. “Το πυρομαχικό άμεσης προσβολής έχει επιδείξει άριστη απόδοση στο πλαίσιο των επιχειρησιακών απαιτήσεων και μπορεί να αποδεσμευτεί πιο μακρυά από τον στόχο απο τα υπόλοιπα καθοδηγούμενα με GPS πυρομαχικά διπλής λειτουργίας”.

Η Paragon αξιοποιεί την αξιοπιστία και οικονομική προσιτότητα της δοκιμασμένης στην μάχη LGB της Λοκχιντ Μαρτιν, ενσωματώνοντας την ικανότητα προσβολής παντός καιρού κινούμενων στόχων με σύστημα αδρανειακής πλοήγησης (INS)/GPS για την παράδοση αυξημένης δυνατότητας μακρού πλήγματος, ευελιξία στην αποστολή και αξιόπιστης επίδοσης.

“Η ευέλικτη γραμμή παραγωγής μας μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την Paragon ως μια οικονομική λύση για να βοηθήσουμε τους συρρικνούμενους αμυντικούς προϋπολογισμούς”, είπε ο Σερα. “Η μεγαλύτερη ικανότητα και πιο οικονομική τιμή ωφελούν τους πελάτες μας με τον αυξημένο ανταγωνισμό στις προμήθειες που γίνονται με βάση τις επιδόσεις”.

Η Paragon εχει ενσωματωθεί με επιτυχία στο F/A-18. Επιπλέον οι πτητικές δοκιμές με το F/A-18 συνεχίζονται και οι πτητικές δοκιμές με το F-16 έχουν προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Αποτελεσματική εναντίον σταθερών, επανατοποθετούμενων και κινούμενων στόχων, το πυρομαχικό άμεσης προσβολής Paragon διατηρεί τις φυσικές διαστάσεις, ιδιότητες όγκου και το εξωτερικό σχήμα της δοκιμασμένης σε μάχη LGB της Lockheed Martin, και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στα αεροσκάφη που μεταφέρουν LGB ή παρόμοια πυρομαχικά άμεσης προσβολής χρησιμοποιώντας τις συμβατικές διεπαφές MIL-STD-1760/1553 ή τις Ενιαίες Διεπαφές Οπλισμού.

Η Λοκχιντ Μαρτιν είναι ο πιστοποιημένος προμηθευτής των τριών εκδόσεων LGB Paveway II σειράς Mk-80 (GBU-10 MK-84 [2,000 lb.], GBU-12 MK-82 και GBU-16 MK-83 [1,000 lb.]) και είναι ο μοναδικός προμηθευτής του Ενισχυμένου Καθοδηγούμενου με Laser Εκπαιδευτικου Βλήματος και των συλλογών LGB Dual Mode. Η εταιρεία έχει παραδώσει περισσότερα από 150000 εκπαιδευτικά βλήματα, περισσότερες από 75000 συλλογές LGB Paveway II και 7000 συστήματα διπλής επιλογής στο Ναυτικό, Σώμα Πεζοναυτών και Αεροπορία των ΗΠΑ και 23 διεθνείς πελάτες.

One Response

  1. Gunslinger32

    Όλο “οικονομικές λύσεις” προσφέρουν αλλά έχουν χρεοκοπήσει όλο τον κόσμο, αν δεν προσφέρει περισσότερα απο τις υπάρχον LGB η LJDAM είναι απλά άλλη μια βόμβα στο ράφι του μαγαζιού.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: