ΗΠΑ: Πορνοστάρ πήγε στα βραβεία ταινιών για ενήλικες στο Λας Βέγκας συνοδευόμενη από Λοχία του Στρατού

Ο Λοχίας Αντονι Μπέργκ και η ηθοποιός Μερσέντες Καρρέρα φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί πριν τα Βραβεία Ταινιών Ενηλίκων 2016 στο ξενοδοχείο και καζίνο Hard Rock την 23η Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. (Ethan Miller/Getty Images)

Πρέπει να έχεις σπουδαίο στυλ για να προσελκύσεις τις ματιές ενώ περιστοιχίζεσαι από ηθοποιούς στα βραβεία ταινιών για ενηλίκους, όμως ο Αντονι Μπέργκ είχε ένα πράγμα που κανένας άλλος περιπατητής του κόκκινου χαλιού δεν είχε: Μια στολή του Στρατού των ΗΠΑ.

Ο Λοχίας Μπέργκ, της δύναμης του Army Reserve (εφεδρείας) – που πέρασε οχτώ χρόνια στην ενεργό υπηρεσία- παρευρέθηκε στα ετήσια Βραβεία Ταινιών Ενηλίκων στο Λας Βέγκας ως συνοδός της ηθοποιού Μερσέντες Καρρερα, η οποία πραγματοποίησε διαγωνισμό που προσέφερε ένα δωρεάν ταξίδι στην τελετή για ένα εν ενεργεία η εν αποστρατεία μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η συμμετοχή του υπαξιωματικού του σώματος εφοδιασμού ήταν μια από τις περίπου 250 που η σταρ παρέλαβε, είπε η Καρρέρα. Οι περισσότερες ήταν από στρατιωτικούς που πρότειναν τους φίλους τους με σκοπό να τους τιμήσουν – περισσότεροι όμως από τους φίλους τους το αρνήθηκαν ευγενικά. Η ηθοποιός επέλεξε πέντε φιναλίστ και άφησε την τελική επιλογή στους ανθρώπους της βιομηχανίας ταινιών για ενηλίκους να κάνουν την τελική επιλογή.

“Το να είσαι ηθοποιός ταινιών για ενηλίκους έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και πολλα μειονεκτήματα, άλλα ένα από τα θετικά είναι ότι διαθέτεις ένα βήμα,” είπε η Καρρέρα, η οποία συχνά συζητά στο κανάλι της στο Youtube θέματα που αφορούν τους βετεράνους αλλά και μέσα από τα κοινωνικών μέσα, και της οποίας ο πατέρας έχει υπηρετήσει στο Βιετνάμ. “Οι άνθρωποι θα προσέξουν τι κάνεις. Σκέφτηκα πως θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να χρησιμοποιήσω αυτό το βήμα για κάτι πολύτιμο.”

“Είναι ο τύπος του καθημερινού στρατιώτη.” είπε η Καρρέρα. “Δεν είναι ο Ράμπο. Δεν έγινε γι’αυτό.”

Η νίκη του Μπέργκ είχε και ένα δώρο – η Καρρέρα πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο της συζύγου του Μπέργκ για την εκδήλωση.

“Ήταν ενθουσιασμένη, επειδή ήταν το Λας Βέγκας,” είπε ο Λοχίας για την Τάρα Μπεργκ, την επί τέσσερα χρόνια σύζυγο του. “Λατρεύει το Βέγκας. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για αυτήν, και ένα δωρεάν ταξίδι… Γνωρίζει ποιος το (η Καρρερα) έκανε, άλλα δεν γνώριζε τίποτα για αυτήν. Όταν της είπα ποια είναι, έπρεπε να την αναζητήσει στο διαδίκτυο.”

Η Τάρα Μπέργκ αρνήθηκε το αίτημα για συνέντευξη, αλλά η Καρρέρα είπε ότι η προσφορά της συζύγου του Λοχία έστειλε κάποια σημαντικά μηνύματα.

“Λάτρεψα ότι η σύζυγός του ήταν πολύ υποστηρικτική,” είπε η Καρρέρα. “Δεν επιθυμώ να είμαι ένα πράγμα που θα αρέσει στους ανθρώπους, ‘ναι, να η Μερσέντες ερωτοτροπεί με αυτόν τον τύπο,’ Για αυτό δεν το κάνω αυτό. Σίγουρα δεν θέλω να προκαλέσω όποια συζυγικά προβλήματα. Αυτός είναι ο δικός μου προσωπικός κώδικάς ηθικής.”

Πρόσκληση για το χαλί

Όπως οποιοσδήποτε άλλος την νύχτα των βραβείων, έτσι και ο Αντονι Μπέργκ έπρεπε να διαλέξει ένα ωραίο ντύσιμο. Σε αντίθεση με τον οποιονδήποτε άλλο, έπρεπε να λάβει έγκριση. “Το μεγάλο μου πρόβλημα (για τους ανωτέρους του στην Μονάδα Εφέδρων στο Απλετον του Ουισκόνσιν) ήταν αν ‘θα είναι πρόβλημα αν φορέσω την επίσημη στολή μου;’” είπε. “Δεν είδαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Διάβασα τους κανονισμούς, προσπαθώντας να βρω κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που θα ήταν ο λόγος για να μην φορέσω τη στολή. Δεν είδα κάτι που θα με απέτρεπε.”

Η στολή θα δεν θα ήταν ο λόγος να ακυρωθεί η συμφωνία με κανένα τρόπο, είπε η Καρρέρα, άλλα βοήθησε να τονιστεί η σημασία της εισόδου στην εκδήλωση από τους παρευρισκόμενους.

“Ήταν απλά μια ωραία εμπειρία να βλέπεις ανθρώπους να τον ευχαριστούν για την προσφορά του,” είπε. “Για έμενα, ήταν σημαντικό με έναν εντελώς εγωιστικό τρόπο. Αυτός είναι ο τρόπος υποδοχής που επιθυμούσα να είχε λάβει ο πατέρας μου όταν επέστρεψε.”

Ήταν επίσης το επίκεντρο μέσα στην αίθουσα, είπε η Καρρέρα.

Ενώ η ηθοποιός δεν κέρδισε κάποιο βραβείο από αυτά που ήταν υποψήφια – ένα ατομικό, ένα ομαδικό, ούτε μια κατηγορία ιδιαίτερα ασφαλής για εργασία – ο συνοδός της κουβέντιασε με σταρλέτες και συζήτησε αρκετά με πρώην μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανόμενων συζύγων των ηθοποιών και ακόμη περισσότερες ηθοποιούς.

Μετά από μια σύντομη στάση στο πάρτι μετά την εκδήλωση – “Ήταν ένα νυχτερινό κλαμπ του Βέγκας, και η μουσική ήταν απίστευτα δυνατή,” είπε ο Μέργκ -η νύχτα τελείωσε, αλλά όχι η εμπειρία.

Καθώς οι εικόνες του Μπεργκ με την στολή άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι σχολιαστές κατέκριναν με σφοδρότητα την επιλογή του φορέσει την στολή σε ένα τέτοιο γεγονός, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν για την συμμετοχή του (άλλα και της συζύγου του) στο γεγονός.

“Θα που πάρει χρόνο για να συνηθίσω τις ανοησίες στο διαδίκτυο,” είπε ο Μπεργκ. “Η σύζυγος μου μου είχε να μου πει πολλά για αυτό.. Μίλησα με κάποιους παλιούς φίλους μου από άλλες μονάδες σχετικά με αυτό. [Αυτοί είπαν] μην στεναχωριέσαι για αυτούς. Επικεντρώσου στα θετικά σχόλια, μην ανησυχείς για τις αρνητικές ανοησίες, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι λένε.”

Η Καρρέρα η οποία έχει περισσότερους από 89000 followers στο Twitter – περίπου 30000 περισσότερους από το Army Times και περίπου 30 φορές περισσότερους από τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγό Μαρκ Μιλλι- είπε ότι η αναπληροφόρηση σχετικά με την εκδήλωση ήταν “90 με 95 τοις εκατό θετική,” και ότι και αυτή έχει συνηθίσει να συναντά αρνητικούς στα κοινωνικά δίκτυα.

“Η ποσότητα μίσους που πήγα στην εκδήλωση ήταν μόνο ένα κλάσμα του τι δέχομαι καθημερινά, μόνο επειδή κάνω τη δουλειά μου,” είπε. “Οπότε για να είμαι ειλικρινής, η καλοσύνη στο δίκτυο αντισταθμίζει τις οποιεσδήποτε επικρίσεις.”

“Η δουλεία σου με βοήθησε να τα καταφέρω κατά την εκστρατεία”

Ο Μπεργκ είπε ότι ξεκίνησε να ακολουθεί την Καρρέρα στο διαδίκτυο λόγω της υποστήριξης της στα θέματα των βετεράνων. Ενώ αυτή τον αποκάλεσε “έναν πραγματικό λάτρη της βιομηχανίας,” είπε ότι ο Μπεργκ είπε ότι ήταν πολύ μπροστά από τον μέσο ένστολο θαυμαστή.

“Όταν είσαι σε αποστολή, κάποιες φορές, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα για να κάνεις,” είπε ο Μπέργκ, ο οποίος υπηρέτησε στο Ιρακ για περισσότερο από ένα χρόνο με την 1η Μοίρα του 3ου Συντάγματος Τεθωρακισμένου Ιππικού του Φορντ Χουντ στο Τέξας, επιστρέφοντας στις αρχές του 2008. “Κάποιες φορές τα βίντεο ήταν θέμα συνδιαλλαγής ανάμεσα σε φίλους. Δεν είναι κάτι που ξέφυγε από τον έλεγχο. Τα παρακολουθήσαν ιδιωτικά, μόνοι τους… Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να μας στιγματίζει τόσο πολύ.”

Η Καρρέρα, η οποία κατατάσσει τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων ανάμεσα στους ενθερμότερους υποστηριχτές της, συμφώνησε με την εκτίμηση του συνοδού της.

“Δέχομαι τόνους ηλεκτρονικών μηνυμάτων από ανθρώπους που λένε, ‘Η δουλειά σου με βοήθησε να τα καταφέρω κατά την εκστρατεία,’” είπε. “Ξέρεις, άνδρες 18 έως 25 χρονών, εκστρατεύουν για έξι μήνες την φορά, οι άνθρωποι παρακολουθούν πορνό. Αυτή είναι η πραγματικότητα των πραγμάτων. Δεν μπορούν να υποκριθούν ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν το κάνει και λιγότερο αληθές.”

Απόδοση/Μετάφραση από το ArmyTimes.Com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

  1. “Η ηθοποιός επέλεξε πέντε φιναλίστ και άφησε την τελική επιλογή στους ανθρώπους της βιομηχανίας ταινιών για ενηλίκους να κάνουν την τελική επιλογή”

    Φαντασου δηλαδη πως ηταν οι υπολοιποι 4 για να επιλεξουν αυτον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.