ΗΠΑ: Προμήθεια 44 ομοιωμάτων-εξομοιωτών φροντίδας τραυματιών (βίντεο)

Η εναλλακτική λύση για αποτελεσματική εκπαίδευση αποτελεί η χρησιμοποίηση ομοιωμάτων-εξομοιωτών τραυματιών τα οποία κάνουν την πρακτική εξάσκηση προσιτή σε κάθε εκπαιδευόμενο. (Φωτ: caehealthcare.com)

Η Εκστρατευτική Διοίκηση Ναυτικού (NECC) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) προκειται να προμηθευτεί 44 ομοιώματα-εξομοιωτές από την εταιρεία CAE Healthcare για τη τακτική εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματίες στο πεδίο των επιχειρήσεων.

Οι εξομοιωτές θα εξοπλίσουν τις μονάδες του Ναυτικού στις ΗΠΑ, το Γκουάμ και την Ισπανία.

Η χρήση του ομοιώματος μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους εδάφους. (Φωτ: CAE healthcare)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της CAE Healthcare μαζί με τους εξομοιωτές, η εταιρεία θα παρέχει πολυετείς υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Ο εξομοιωτής Ceasar έχει εξελιχθεί για την εκπαίδευση φροντίδας τραυματιών στο πεδίο επιχειρήσεων σε εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες μάχης, και θα προσδώσει στην NECC τη δυνατότητα παροχής τυποποιημένων βασικών δεξιοτήτων πρώτων βοηθειών και αποτελεσματικής εκπαίδευσης σε όλες τις εκστρατευτικές δυνάμεις του ΠΝ των ΗΠΑ ανά το κόσμο.

[vimeo http://vimeo.com/38915824]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.