Ώσπου να ολοκληρωθεί το έτος 2017, οι ναύτες στα κέντρα εκπαιδεύσεως του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) θα αρχίσουν να φορούν την πράσινη στολή παραλλαγής “Type III”, η οποία από τον Οκτώβριο του 2016 έγινε η επίσημη στολή ασκήσεων του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Η αλλαγή στα κέντρα νεοσύλλεκτων, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της επίσημης κυκλοφορίας, αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου και ως τα τέλη του ημερολογιακού έτους 2017. Το Navy Exchange αναμένει να αρχίσει την συγκέντρωση αποθέματος στόλων στα καταστήματα σε κάποιες περιοχές συγκεντρώσεως του στόλου στην περίπτωση της μη προσδιορισμένης κυκλοφορίας.

Επιπλέον, το Ναυτικό θα αρχίσει να πληρώνει τους καταταγέντες ναύτες ώστε να προμηθεύονται την νέα φόρμα ασκήσεων όταν θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή του οικονομικού έτους τον Οκτώβριο. Οι ναύτες θα λάβουν το επιπρόσθετο επίδομα τον αντίστοιχο μήνα που εισήλθαν σε ενεργό υπηρεσία κατά τα οικονομικά έτη 2018 και 2019.

Η υπηρεσία προσδοκά επίσης να δοκιμάσει και αποφασίσει σχετικά με την νέα “πλεύσιμη” στολή που μπορεί να είναι ολόσωμη και πυρίμαχη ή πιθανόν ένας πυρίμαχος κλώνος δύο τεμαχίων της στολής εργασίας “Type III”, αν και θα μπορούσε να περάσει ακόμα ένα ή δύο χρόνια πριν η πυρίμαχη στολή τεθεί σε υπηρεσία.

Απόδοση/Μετάφραση από το navytimes.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: