Η εταιρεία “Kratos Λύσεις Ασφαλείας και Άμυνας”, ανακοίνωσε ότι το επιχειρησιακό τμήμα Micro Systems που είναι μερος της “Μονάδας Μη Επανδρωμένων Συστημάτων (USD) Kratos”, μετέτρεψε με επιτυχία ένα ρωσικό άρμα μάχης T-72 για να λειτουργεί ως ένα μη επανδρωμένο όχημα.

Ως απάντηση στην απαίτηση του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) για ένα αρματικό στόχο, η Kratos/Micro Systems μετέτρεψε ένα T-72 ώστε να ελέγχεται από το “Σύστημα Ελέγχου Επίγειων-Εναέριων Στόχων Στρατού” (AGATCS). Το AGATCS είναι ένα όχημα και μια διαλειτουργική (agnostic) ζεύξη δεδομένων συστημάτων ελέγχου που διασυνδέεται με μια μεγάλη ποικιλία στόχων εδάφους, αέρος και θαλασσής του Στρατού των ΗΠΑ. Η μετατροπή του Τ-72 παρουσίασε ένα μοναδικό σύνολο προκλήσεων που συνήθως δεν συναντούνται στα συμβατικά οχήματα. To σύστημα πηδαλιουχίας διπλών μοχλών απαιτούσε μεγάλα επίπεδα δύναμης και μετατόπισης. Το περιβάλλον λειτουργίας ήταν δύσκολο καθώς και με μεγάλα επίπεδα κραδασμών, θερμότητας και σκόνης.

Εργαζόμενοι μαζί ως μια ενιαία ομάδα, προσωπικό από την Kratos/Micro Systems και η Γραφείο Διαχείρισης Στόχων του Στρατού των ΗΠΑ αντιμετώπισε και επίλυσε αυτά τα προβλήματα. Ο τηλεχειρισμός διευκολύνθηκε από την ικανότητα του AGATCS να ελέγχει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων με εξαιρετικά ανομοιόμορφες απαιτήσεις ελέγχου. Ο Κεβιν Φεργκιουσον αντιπρόεδρος της Kratos Micro Systems, είπε, “Η Micro Systems είναι περήφανη που υποστηρίζει το Γραφείο Διαχείρισης Στόχων του Στρατού των ΗΠΑ με νεες ικανότητα για την παροχή οχημάτων υψηλής αντιπροσώπευσης στόχων απειλών προς υποστήριξη των προσπαθειών τους να αναπτύξουν ικανότητες που θα διατηρήσουν την χώρα και τους μαχητές μας ασφαλείς”.

©Kratos Defense & Security Solutions, Inc. | Το “Στρατιωτικό Σύστημα Ελέγχου Επίγειων-Εναέριων Στόχων” (AGATCS)

©Kratos Defense & Security Solutions, Inc. | Το “Σύστημα Ελέγχου Επίγειων-Εναέριων Στόχων Στρατού” (AGATCS)

Απόδοση/Μετάφραση από το kratosdefense.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: