Η κυβέρνηση της Αργεντινής ενέκρινε σύμβαση για την αγορά τεσσάρων περιπολικών ανοιχτής θαλάσσης (ΠΑΘ) 87 μέτρων από το γαλλικό ναυπηγείο DCNS με συνολική αξία €319 εκατομμυρίων.

Η αγορά περιλαμβάνει το ήδη κατασκευασμένο L’Adroit, το οποίο το 2016 επισκέφθηκε την περιοχή σε διαφημιστικό πλου, και τρία νέα πλοία.

Το L’Adroit , που καθελκύστηκε το 2011, θα πραγματοποιήσει συντήρηση και θα δεχθεί κάποιες τροποποιήσεις πριν την παράδοση του στην Αργεντινή το 2019. Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί εξίσου από τρία ιδρύματα: την γαλλική εταιρική και επενδυτική τράπεζα Credit Agricole, την Natixis SA επίσης από την Γαλλία και την ισπανική τράπεζα Banco Santander SA.

Τα τέσσερα ΠΑΘ θα ενισχύσουν την μειωμένη δύναμη που κατά τη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών δέχθηκε οικονομικούς και επιχειρησιακούς περιορισμούς.

Gabriel Porfilio

Απόδοση/Μετάφραση απο το Janes.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: