Αρμα μάχης Leopard 2 HEL και όχημα περισυλλογής Buffel εκτοξευουν καπνογόνα κατα τη δοκιμή αποδοχή των συστημάτων στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Ξάνθης.

Αρμα μάχης Leopard 2 HEL και όχημα περισυλλογής Buffel εκτοξευουν καπνογόνα κατα τη δοκιμή αποδοχή των συστημάτων στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Ξάνθης.

Η Γερμανική Κυβέρνηση ενέκρινε τη συγχώνευση της γερμανικής αμυντικής βιομηχανίας χερσαίων αμυντικών συστημάτων Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG (KMW) με τη γαλλική βιομηχανία κατασκευής θωρακισμένων οχημάτων Nexter, ανακοίνωσε την Παρασκευή (04.12.2015) το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Nexter και KMW θα μπορούσαν στο εγγύς μέλλον να γίνουν ο Ευρωπαϊκός ηγέτης στον τομέα των επίγειων αμυντικών συστημάτων και θωρακισμένων οχημάτων.

«Η Κυβέρνηση της Γερμανίας έχει ελέγξει το αίτημα, η άδεια χορηγήθηκε,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο Πρόεδρος της Nexte, Φίλιπ Μπάρτιν και ο Πρόεδρος της KMW Φρανκ Χόν ανακοίνωσαν πριν από ένα χρόνο το σχέδιο τους να δημιουργήσουν μια 50:50 κοινή επιχείρηση σε μια εταιρεία συμμετοχών που θα ονομάζεται «KMW Και Nexter Μαζί» (KMW And Nexter Together) ή KANT.

Η εταιρεία θα έχει την έδρα της στο Άμστερνταμ.

Η κοινή επιχείρηση θα έχει συνολικές ετήσιες πωλήσεις ύψους περίπου 2 δις € (2,2 δις $ ΗΠΑ). Με δέκα συμπληρωματικές επιχειρηματικές γραμμές, ο όμιλος Nexter εξειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα επίγειων αμυντικών συστημάτων. Εκτός από τις επίγειες δυνάμεις, η Nexter ασχολείται επίσης με τις απαιτήσεις των αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων.

Η γαλλική βιομηχανία Nexter εφαρμόζει την εμπειρία της στα επίγεια αμυντικά συστήματα για να καλύψει τις ανάγκες του Γαλλικού Στρατού και άλλων δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Το πεδίο των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει την προμήθεια οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών για το Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό και τις δυνάμεις επιβολής νόμου. Σήμερα εξοπλίζει περισσότερους από εκατό Στρατούς σε όλο τον κόσμο.
Η Nexter Systems είναι ο κατασκευαστής ενός από τα πιο σύγχρονα άρματα μάχης στον κόσμο, του Leclerc και του τροχοφόρου αυτοκινούμενου οβιδοβόλου πυροβολικού CAESAR.

H γερμανική βιομηχανία KMW ηγείται την ευρωπαϊκή αγορά των ισχυρά θωρακισμένων τροχοφόρων και ερπυστριοφόρων οχημάτων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις περισσότερων από 30 χωρών σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα τακτικά συστήματα της KMW.

Η KMW είναι ο κατασκευαστής της οικογενείας αρμάτων μάχης Leopard. Το Leopard 2 χρησιμοποιείται από 16 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τέλη του 2015, το Κατάρ πρόκειται να παραλάβει από την γερμανική βιομηχανία KMW τα πρώτα από τα 62 άρματα μάχης Leopard 2A7+, την τελευταία γενιά άρματος μάχης της οικογενείας Leopard 2.

Πηγή: reuters.com/armyrecognition.com

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: