3ο Διεθνές Συνέδριο στις Τεχνολογικές Τάσεις και Επιστημονικές Εφαρμογές στo Πυροβολικό και στην Στρατιωτική Επιστήμη. (ΓΕΣ)

Ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας σε ποικίλα πεδία του Πυροβολικού και της Στρατιωτικής Επιστήμης βασίζεται στις τεχνολογικές και επιχειρησιακές εφαρμογές. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Διεύθυνση Πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού οργανώνει 5-6 Μαΐου 2015 το τρίτο Διεθνές Συνέδριο με θέμα τις νέες τεχνολογικές τάσεις και τις σύγχρονες εφαρμογές των Μαθηματικών Επιστημών και της Πληροφορικής στο Πυροβολικό και στη Στρατιωτική Επιστήμη γενικότερα. Οι Θεματικές Ενότητες είναι:

1. Στρατιωτική Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση.

2. Διαχείριση Δεδομένων για Λήψη Αποφάσεων.

3.Κατασκευή Επανατάξιμων Συστημάτων.

4. Κυβερνοεπιστήμη και Τεχνολογία.

5.Ηλεκτρονικός Πόλεμος/Ηλεκτρονική Προστασία.

6.Αντιμετώπιση Όπλων Μαζικής Καταστροφής.

7.Αυτονομία.

8.Ανθρώπινα Συστήματα.

9.Γεωγραφία των Σύγχρονων Οπλικών Τεχνολογιών.

10.Πολλαπλασιαστικοί Παράγοντες Ισχύος.

Για να δείτε τις Προδιαγραφές σε μορφή pdf πατήστε εδώ…

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: