Η Ελβετία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απέκτησε την φορητή γέφυρα Delta Bridge 90m

Τοποθέτηση της φορητής, αποσυναρμολογούμενης, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta. (mabeybridge.com)

Η διεύθυνση εξοπλισμών του Ελβετικού Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας, Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού, Armasuisse, έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός πελάτης της φορητής, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta Bridge. Η νέα, ενιαία, γέφυρα Delta των 90 μέτρων θα αναπτυχθεί τον επόμενο μήνα και θα γεφυρώσει τον ποταμό Ρήνο κοντά στο Κούρ, την πρωτεύουσα του Ελβετικού καντονιού του Γκραουμπύντεν.

Η νέα συναρμολογούμενη γέφυρα θα χρησιμοποιηθεί από τον Ελβετικό Στρατό για την μετακίνηση στρατευμάτων από και προς τα πεδία βολών στο Ροσμπόντεν. Ο ποταμός Ρήνος διασχίζει τα πεδία βολών και ο Ελβετικός Στρατός θα χρησιμοποιήσει την νέα γέφυρα για την μετακίνηση των στρατευμάτων και εξοπλισμού τους, η οποία θα ενισχύσει σε μεγάλο σημείο την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού.

https://www.youtube.com/watch?v=TTJK7-jBKbI

Η νέα γέφυρα Delta αντικαθιστά δύο, δυο τμημάτων μεσαίων γεφυρών Girder και θα διαθέτει δρόμο πλάτος 4,2 μέτρων, έτσι θα μπορούν να αντέξουν τα οχήματα μάχης του Ελβετικού Στρατού.

Η γέφυρα κατασκευάζεται από την βρετανική βιομηχανία Mabey Bridge.

Τοποθέτηση της γέφυρας. (mabeybridge.com)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.