Φωτογραφία του πληρώματος αρματιστών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών μπροστά από ένα άρμα M-48 A5 (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Βόλου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Γκίνη, η τελετή παραχώρησης δύο μουσειακών Αρμάτων Μάχης (ενός Μ48 Α5 και ενός Μ60 Α1), τα οποία έχουν αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία, σε αντιπροσωπεία της Πολωνίας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας υπεύθυνος για την χάραξη Αμυντικής Πολιτικής κ. Μπόκουσλαβ Βίνιντ (Boguslaw W. WINID).

Φωτογραφία του πληρώματος μπροστά από το άρμα μάχης M-60 A1, το οποίο έχει αναρτημένη την Πολωνική σημαία, μπροστά από το κτήριο του Διοικητηρίου του 304 Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσεως στο Βελεστίνο Βόλου (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Στο προαύλιο χώρο του 304 ΠΕΒ βρισκόταν άγημα απόδοσης τιμών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που εδρεύει στο Βόλο (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Φωτογραφία από τη τελετή παραχώρησης των μουσειακών αρμάτων στη Πολωνία (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Επικεφαλής της Πολωνικής αντιπροσωπίας ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας υπεύθυνος για την χάραξη Αμυντικής Πολιτικής κ. Μπόκουσλαβ Βίνιντ (Boguslaw W. WINID), στη φωτογραφία μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκίνη (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Φωτογραφία από τη τελετή παραχώρησης των μουσειακών αρμάτων στη Πολωνία (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

Tα πληρώματα των αρματιστών που παρέδωσαν τ’αρματα στην Πολωνική αντιπροσωπεία ανήκαν στη 32η Ίλη Μέσων Αρμάτων (ΙΜΑ) που εδρεύει στο Βόλο. Στη φωτογραφία ανταλλάσσουν χειραψία με μέλη της Πολωνικής αντιπροσωπείας (Φωτογραφία: ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: