Το Ινδικό υπουργείο άμυνας (Υπ. Αμ.) ενέκρινε την αγορά κινητήρων 1000 ίππων για τα κύρια άρματα μάχης T-72 του Ινδικού Στρατού “για να αυξηθεί η κινητικότητα, ευκινησία και επιτάχυνση τους, όπως επίσης να γίνουν πιο πολύπλευρα και αποτελεσματικά στο πεδίο μάχης,” σύμφωνα με το Γραφείο Ενημέρωσης (PIB) της κυβέρνησης.

Το Συμβούλιο Αμυντικών Προμηθειών (DAC), υπό την προεδρία της υπουργού αμυνας Νιρμαλα Σιθαραμαν, ενέκρινε, την 25η Σεπτεμβρίου, την αγορά 1000 κινητήρων στο πλαίσιο της κατηγορίας “αγορά και κατασκευή” της Διαδικασίας Αμυντικών Προμηθειών (DPD 2016) του Υπ. Αμ.

Σύμφωνα με το PIB, το μεγαλύτερο μέρος των κινητήρων αναμένεται να κατασκευαστεί από το κρατικό Ordrance Factory Board (OFB) μετά την μεταφορά τεχνολογίας, το οποίο σημαίνει πως ένας περιορισμένος αριθμός συγκροτημάτων ισχύος θα αποκτηθεί σε ολοκληρωμένη μορφή.

Rahul Bedi

Απόδοση/Μετάφραση από το “Janes.Com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: