Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας παρέλαβαν τη δεύτερη παρτίδα νέων τετρακίνητων (4Χ4) κινεζικών τεθωρακισμένων οχημάτων “CS/VN4”.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο voentv.mil.by, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Λευκορωσίας παρέλαβαν τη δεύτερη παρτίδα κινέζικών τεθωρακισμένων 4Χ4 οχημάτων “CS/VN3”.

Η Κίνα δωρίζει τεθωρακισμένα 4Χ4 οχήματα “CS/VN3” στην Λευκορωσία στο πλαίσιο συμφωνίας στρατιωτικής και τεχνικής βοήθειας μεταξύ των δυο χωρών. Η πρώτη παρτίδα, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της χώρας, παραδόθηκε την 21η Ιουνίου 2017.

Το νέο “CS/VN3” ειναι ένα τεθωρακισμένο όχημα επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης και ταχείας ανάπτυξης. Το όχημα διαθέτει μικτό βάρος οχτώ χιλιάδων εφτακοσίων κιλών (8700) και ειναι εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει διακόσιους σαράντα πέντε (245) ίππους. Η ανωτάτη ταχύτητα που έχει δηλωθεί απο τον κατασκευαστή ειναι περίπου εκατόν είκοσι χιλιόμετρα (120) ανά ώρα (χλμ/ωρα) σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Το 2015, η Κίνα προμήθευσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Λευκορωσίας με τα οχήματα “FAW HongQi L5” (Κόκκινο Λάβαρο), ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα η χώρα παρέδωσε τα εκτός δρόμου οχήματα “DongFeng Mengshi EQ2050” γνωστά επίσης και ως “Bogatyr» (Ήρωας).

Απόδοση/Μετάφραση απο το “Defence-Blog.Com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: