Η σουηδική βιομηχανία άμυνας και ασφάλειας Saab ανέλαβε σύμβαση για να προμηθεύσει το σύστημα Μαζικής Ικανότητας Εστίασης στην Εθνική Αμυντική Δύναμη Νοτίου Αφρικής (SANDF).

Η σύμβαση θα εξοπλίσει την SANDF με κινητά εμπορευματοκιβώτια συστήματα μαγειρείων τα οποία θα αποτελούνται από 24 συστήματα χωρητικότητας 50 ατόμων και έντεκα των 200 ατόμων έκαστο.

Το σύστημα των 200 ατόμων αποτελειται από μια πλήρως εξοπλισμένη Μονάδα Μαγειρείου Εκστρατείας, μια μονάδα ψύξης, για την ψυχρή αποθήκευση του σιτηρεσίου, μια μονάδα γενικής χρήσης, για τη αποθήκευση πόσιμου νερού, πετρελαίου και αποβλήτων και μια μονάδα αποθήκευσης.

Το σύστημα των 50 ατόμων αποτελειται από μια πληρως εξοπλισμένη μονάδα εκστρατείας και δεξαμενών για την συγκέντρωση του πόσιμου νερού και των υγρών λυμάτων.

Οι ψησταριές, κυκλοθερμικοί φούρνοι και οι βραστήρες βασίζονται στην σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης με πετρέλαιο που αποτελεί μέρος της καινοτομίας της SANDF για την μείωση του υγραερίου. Οι μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν από το διαθέσιμο δίκτυο ηλεκτρικής ενεργείας ή ως ένα αυτόνομο σύστημα με τη δική τους μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τοποθετημένη στο εμπορευματοκιβώτιο του μαγειρείου.

Το έργο θα υλοποιηθεί απο την Saab στην Σεντούριον της Νοτίου Αφρικής, για μια περίοδο περίπου δυο ετών.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: