ΜΗ-60R Seahawk

Ζεύγος ελικοπτέρων ΜΗ-60R Seahawk πετά πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό (Πηγή: mh-60)

H κυβέρνηση της Νότιας Κορέας έχει ζητήσει την πιθανή πώληση οχτώ ελικοπτέρων πολλαπλού ρόλου MH-60R Seahawk, δεκαοχτώ κινητήρες Τ-700 GE 401 C (16 τοποθετημένων και 2 ως ανταλλακτικούς), εξοπλισμό επικοινωνιών, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, εξοπλισμό υποστήριξης, εγχειρίδια με τεχνικά στοιχειά, εκπαίδευση προσωπικού, εκπαιδευτικό εξοπλισμό και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την διοικητική υποστήριξη.

Το εκτιμώμενο ποσό της σύμβασης υπολογίζεται σε 1 δις δολάρια ΗΠΑ.

Ο Οργανισμός συνεργασίας άμυνας και ασφάλειας (DSCA) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ), την 16η Μαΐου κοινοποίησε στο Κογκρέσο το αίτημα της Νότιας Κορέας για την αγορά οχτώ ελικοπτέρων πολλαπλού ρόλου MH-60R Seahawk.

Η απόκτηση των ελικοπτέρων MH-60R Seahawk θα βελτιώσει την ικανότητα την Νότιας Κορέας να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές απειλές από εχθρικά συστήματα επιφανείας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: