Η Πολεμική Αεροπορία στην Κόκκινη Πλατεία (φωτ&βίντεο)

Συμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική Ομοσπονδία. (ΓΕΑ)

Από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) συμμετείχαν στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015», στη Μόσχα.

Το μουσικό πρόγραμμα, περιλάμβανε στρατιωτικά εμβατήρια και αντιπροσωπευτικά κομμάτια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχιμουσικός της Μπάντας της ΠΑ, Σμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος, διεύθυνε το σύνολο των Μπαντών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

Παράλληλα, η Μπάντα συμμετείχε και σε άλλες μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ στρατιωτικών ορχηστρών «Σπάσκαγια Μπάσνια», γίνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ρωσίας και συμπίπτει με τις γιορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Μόσχας», αποτελώντας κυριολεκτικά το μεγαλύτερο και πιο πλέον καλλιτεχνικό γεγονός σε ανοικτό χώρο, πριν από την έναρξη του χειμώνα.

Η διοργάνωση «Σπάσκαγια Μπάσνια» -2015 ήταν αφιερωμένη στην 70η επέτειο της νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (1941-1945) επί των ναζιστικών δυνάμεων του Χίτλερ.

Το φεστιβάλ «Spasskaya Tower» διοργανώνεται από το 2008, ενώ φέτος συμμετείχαν μουσικά συγκροτήματα από δεκατέσσερις (14) χώρες.

https://player.vimeo.com/video/139697193?autoplay=1Συμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική ΟμοσπονδίαΣυμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική Ομοσπονδία

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

8 Απαντήσεις

 1. ευχάριστο θέαμα αλλά το τμήμα επίδειξης ήταν χαμηλού επιπέδου. Βήμα ασυγχόνιστο , φιγόυρες με τα όπλα slow motion, στοιχηση τυπου “φιδακι” και φυσικά το γεγονός ότι έπεσε όπλο που άνηκε στη μόνη γυναίκα του τμήματος είναι απλά τυχαιο γεγονός….. κάντε μερικες πρόβες ρε παλικάρια τόσος κόσμος θα σας δεί!

  1. Μιλας εσυ που βαριεσαι να σηκωθεις απ’τον καναπε να πας στην κουζινα να φας. Αν ειχες κουραγιο ας τραβουσες ό,τι τραβηξανε αυτα τα παιδια για να ειναι εκει.. Γιναμε ολοι κριτες πισω απο μια οθονη.

   1. @BluePistoleroSs
    Το ποιός εἶναι ὀ (κάθε) Spyros777,καί ἄν βαριέται το …ὁτιδήποτε,δέν νομίζω ὅτι μπορείς να το γνωρίζεις μαντεύοντας πίσω ἀπό μία ὀθόνη,ἑνῶ ὁ Σπύρος σχολίασε αὐτό που εἴδε,και εἴδαν και πολλοί ἀκόμη θεατές/τηλεθεατές.
    Αὐτούς ἤθελε να ἑντυπωσιάσει το ἄγημα,και αὐτό ἐπιτυγχάνεται με την ἐπίδειξη,και ὅχι με το τί κρύβεται πίσω της.
    Τον κόπο των παιδιῶν (και δικό σου;),τον μαντεύουμε,το ἀποτέλεσμα ὅμως,το βλέπουμε.
    Και ἐπιτέλους,δέν ἦταν ὑποχρεωτική ἡ ἀποστολή ἀγήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.