Επίσκεψη της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜ. (ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, οι σπουδαστές του δεύτερου έτους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Τον Διοικητή της Σχολής, Ταξίαρχο Γεώργιο Λιάκο, υποδέχθηκε ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου του ΑΤΑ, Ταξίαρχος (Ι) Δημήτριος Τζουμερκιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή του Αρχηγείου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα της 110 ΠΜ, όπου ενημερώθηκαν για τα οπλικά συστήματα του αεροσκάφους F-16 και για τον τρόπο διεξαγωγής των αεροπορικών αποστολών.Επίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜΕπίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜΕπίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜΕπίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜΕπίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜΕπίσκεψης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο ΑΤΑ και την 110ΠΜ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: