Στην φωτογραφία αρματιστές της 32ης Ίλης Μέσων Αρμάτων (ΙΜΑ) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ» (32 ΤΑΞΠΝ), ενημερώνουν Πεζοναύτες της 22nd Marine Expenditionary Unit (22 MEU) των ΗΠΑ, σχετικά με τις δυνατότητες του άρματος μάχης Leopard 1A5 κατά τη διάρκεια συνεκπαίδευσης στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 8 έως 10 Μαρτίου 2014, στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών στην περιοχή της Μαγνησίας. (22nd Marine Expeditionary Unit)

Στην φωτογραφία αρματιστές της 32ης Ίλης Μέσων Αρμάτων (ΙΜΑ) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ» (32 ΤΑΞΠΝ), ενημερώνουν Πεζοναύτες της 22nd Marine Expenditionary Unit (22 MEU) των ΗΠΑ, σχετικά με τις δυνατότητες του άρματος μάχης Leopard 1A5 κατά τη διάρκεια συνεκπαίδευσης στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 8 έως 10 Μαρτίου 2014, στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών στην περιοχή της Μαγνησίας.
(22nd Marine Expeditionary Unit)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: