Στα πλαίσια της προσπάθειας του ΓΕΕΘΑ να γίνει εξαγωγή των εκπαιδευτικών διαδικάσιων σε άλλες χώρες του πρωην Συμφωνου της Βαρσοβίας και της Μέσης Ανατολής, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιθουανίας, Αντιστράτηγο Arvydas Pocius, επισκεφθηκε τη Σχολή Τεθωρακσιμένων (ΣΤΘ) στο Κεντρο Εκπαιδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στην Αυλώνα όπου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Θωμαΐδη όπου και ενημερώθηκε για το εργο και τίς δυνατότητες της ΣΤΘ. Στη φωτογραφία ο Λιθουανός Αρχηγός ενημερώνεται από τον Διευθυντή ΔΙΤ Υποστράτηγο Θωμαΐδη για το άρμα μάχης Leopard 2 HEL παρουσια του Διοικητή και Αξιωματικού της ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Στα πλαίσια προσπάθειας του ΓΕΕΘΑ να κάνει εξαγωγή των εκπαιδευτικών διαδικασιών σε χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας και της Μέσης Ανατολής, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστρατήγου Μιχαήλ Κωσταρακου, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιθουανίας, Αντιστράτηγος Arvydas Pocius επισκέφθηκε τη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στην Αυλώνα, όπου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ιππικού Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) Υποστράτηγο Δημήτριο Θωμαΐδη ενημερώθηκε για το έργο και τις δυνατότητες της ΣΤΘ και του ΚΕΤΘ.
Στη φωτογραφία ο Λιθουανός Αρχηγός ενημερώνεται από τον Διευθυντή ΔΙΤ Υποστράτηγο Δ. Θωμαΐδη για το άρμα μάχης Leopard 2 HEL παρουσια του Διοικητή της ΣΤΘ Συνταγματάρχη (ΤΘ) Αντώνιου Χατζηγεωργίου και Αξιωματικού της Σχολής. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: