Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ», στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης εκπαίδευσης 100 Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των ΕΔ του Κατάρ, ειδικοτήτων τεθωρακισμένων και πυροβολικού. Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκε επίδειξη των δυνατοτήτων των μέσων της XXIII ΤΘΤ. Στη φωτογραφία άρμα μάχης Leopard 2 HEL της 24 ΕΜΑ πραγματοποιεί διέλευση καθέτου εμποδίου στο στίβο αρμάτων που έχει κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου από τον 23 ΛΜΧ. Δίπλα του η φωτογράφος της XII M/Κ ΠΖ προσπαθεί να  (Φωτογραφία: Δημήτρης Μαργαρίτης)

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ», στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης εκπαίδευσης 100 Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των ΕΔ του Κατάρ, ειδικοτήτων τεθωρακισμένων και πυροβολικού.
Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκε επίδειξη των δυνατοτήτων των μέσων της XXIII ΤΘΤ. Στη φωτογραφία άρμα μάχης Leopard 2 HEL της 24 ΕΜΑ πραγματοποιεί διέλευση καθέτου εμποδίου στο στίβο αρμάτων που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από τον 23 ΛΜΧ.
Δίπλα στο Leo, η φωτογράφος ΕΠΟΠ Δνέας (ΠΖ) της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ προσπαθεί να τραβήξει μία κοντινή φωτογραφία.
(Φωτογραφία: © Δημήτρης Μαργαρίτης)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: